Carriere bij Van Gelder


Van Gelder Engineering is een snel groeiende en internationaal georiënteerde onderneming met een brede ervaring in de industriële automatisering. Niet alleen op het gebied van vernieuwende webframeworks, dao frameworks en business logica. Onze succesfactor is juist de toepassingen daarvan op productieprocessen, data-acquisitie, systeemintegratie, gerobotiseerde systemen en besturen van machines en apparaten.Wat biedt Van Gelder Engineering jou

Bij Van Gelder bieden wij een internationale werkomgeving waarin je talenten volledig tot zijn recht komen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam, maar hebt daarin voldoende vrijheid om je eigen plan te trekken. Wij zijn een resultaatgerichte onderneming met een platte en flexibele organisatie en een no nonsens mentaliteit. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.


Wat wij verwachten

Wij verwachten ontwikkelaars die in staat zijn zelfstandig te werken binnen een dynamische werkomgeving, waarbij hij of zij de uitdaging ziet in het toepassen van IT in een technische omgeving en op die wijze de processen en systemen bestuurt, visualiseert en koppelt met hogere ERP systemen. Ben jij degene die deze uitdagende baan aandurft. Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op!


Vacatures

Service Engineer/programmeur

Elst, Nederland


Het team van "Van Gelder Engineering" is op zoek naar een Service Engineer, met kennis van PLC programmatuur, die ons kan helpen bij het ontwikkelen en instandhouden van nieuwe automatische systemen. Je hebt een HBO niveau en affiniteit met de procesindustrie en mechatronische systemen en het belangrijkste, je bent in staat om je in te leven in de problematiek van de klant.

Jouw vaardigheden

  • Kennis van en ervaring met de ontwikkeling en bouw van mechatronische systemen.
  • Ervaring met storing zoeken en oplossen in complexe automatische systemen.
  • Kennis van besturingstechniek en PLC toepassingen ( Siemens S& AWL, SCL, Beckhoff, Codesys)
  • Je bent bereid om af en toe te reizen om op locatie bij de klant te werken.

Als jij deze vaardigheden beheerst dan willen we jou
Mail dan naar jobs@vgelder.com