Werken bij VGE

Werken bij Van Gelder Engineering

Van Gelder Engineering is een snel groeiende en internationaal georiënteerde onderneming met een brede ervaring in de industriële automatisering. Niet alleen op het gebied van vernieuwende webframeworks, dao frameworks en business logica. Onze succesfactor is juist de toepassingen daarvan op productieprocessen, data-acquisitie,  systeemintegratie, gerobotiseerde systemen en besturen van machines en apparaten

 
Wat biedt Van Gelder Engineering jou
Bij Van Gelder bieden wij een internationale werkomgeving waarin je talenten volledig tot zijn recht komen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam, maar hebt daarin voldoende vrijheid om je eigen plan te trekken. Wij zijn een resultaatgerichte onderneming met een platte en flexibele organisatie en een no nonsens mentaliteit. 
 
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 
Wat wij verwachten
Wij verwachten ontwikkelaars die in staat zijn zelfstandig te werken binnen een dynamische werkomgeving, waarbij hij of zij de uitdaging ziet in het toepassen van IT in een technische omgeving en op die wijze de processen en systemen bestuurt, visualiseert en koppelt met hogere ERP systemen. 
 
Ben jij degene die deze uitdagende baan aandurft. Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op!