Over Ons

Over Van Gelder Engineering
Van Gelder Engineering is een, in 1983 opgericht, onafhankelijk technisch adviesbureau. Van Gelder Engineering heeft een brede ervaring opgebouwd in achterliggende jaren op het gebied van de industriële automatisering. Dit omvat de vakgebieden besturingstechniek, meet- en regeltechniek, elektrotechniek en informatietechniek.

Bij Van Gelder Engineering ontwerpen en specificeren wij regel- en besturingssystemen en ontwikkelen wij software voor het automatiseren van processen en machines. Voor projecten verzorgen wij, naast advies en engineering, tevens de projectleiding en de bedrijfsstelling.

Doormiddel van inspectie en controle van zowel nieuwe als bestaande installaties bewaken wij de kwaliteit daarvan en adviseren over mogelijke aanpassingen.


Informatiesystemen
Bij Van Gelder Engineering hebben wij ook expertise opgebouwd op het gebied van informatiesystemen. Dit stelt ons in staat, u oplossingen te bieden met betrekking tot informatieverwerking. Denk hierbij aan de opzet van databases, applicatie-ontwikkeling en intranet/internet-toepassingen.

Systeemintegratie
Bij veel bedrijven houden kennis van industriële automatisering en informatieverwerking gescheiden. Bij Van Gelder Engineering hebben wij onze kennis en ervaring van deze twee vakgebieden gekoppeld. Het gevolg daarvan is een efficiënte stroom van gegevens tussen verschillende afdelingen van uw bedrijf. De gegevens kunnen hierdoor optimaal en efficiënt benut worden. Naast de automatisering van productieprocessen en informatieverwerking, verzorgd Van Gelder Engineering ook de integratie van deze twee gebieden in uw bedrijf.