Waarom ons kiezen?

Bewezen ervaring
Met 30 jaar ervaring in de industriële- en laboratoriumindustrie is Van Gelder Engineering in staat om voor elk analyse probleem een geautomatiseerd analyseproces uit te denken en op te zetten. Van Gelder Engineering heeft veel gespecialiseerd in de afgelopen 30 jaar en heeft veel ervaring en kennis opgedaan.


Onze werkmethode
De werkmethode die Van Gelder Engineering hanteert zet de klant en zijn probleem centraal. In tegenstelling tot de concurrentie wordt er aan de hand van uw probleem bekeken wat u nodig heeft. Alles wordt beredeneerd en bekeken vanuit uw probleem en niet vanuit, bijvoorbeeld, verkoop. U krijgt vanwege deze reden enkel en precies wat u nodig heeft. Deze manier van werken garandeert de beste oplossing voor uw probleem.

Aanbevelingen
Van Gelder Engineering wordt vaak aanbevolen door grote ondernemingen. Als klanten met specifieke problemen geen oplossingen krijgen doormiddel van een standaard product dan is maatwerk de enige oplossing. Grote ondernemingen wijzen klanten met deze specifieke problemen dan ook regelmatig door naar Van Gelder Engineering vanwege ons hoge niveau van maatwerk.

Hoog personalisatie niveau
Om ervoor te zorgen dat uw probleem volledig wordt opgelost is maatwerk de juiste oplossing. Van Gelder Engineering biedt maatwerk van een hoog niveau. Het gehele proces en elk onderdeel daarbinnen wordt precies op elkaar afgestemd. Machines die nodig zijn worden eventueel nog aangepast zodat deze nog beter binnen uw productieproces passen. Door alle onderdelen binnen het automatiseringsproces aan te passen krijgt u de beste oplossing voor uw probleem.

Advisering
Voordat er wordt begonnen met het ontwerpen van het automatiseringsproces wordt er eerst uitvoerig bekeken wat er aan het huidige proces verbeterd kan worden. Op deze manier wordt het huidige proces voorbereid op de automatisering. Er wordt gekeken naar de methodes die gehanteerd worden en er worden andere methodes geadviseerd waarbij kosten direct verlaagd kunnen worden en waarbij de kwaliteit op dat moment al verbeterd kan worden. Unieke oplossingen
Elk probleem is uniek en vanwege die reden zijn wij bij Van Gelder Engineering ervan overtuigd dat alleen maatwerk de juiste oplossing geeft. Van Gelder Engineering geeft u een oplossing op maat zodat uw probleem niet deels, maar volledig wordt opgelost. Dit is tevens de rede dat grote ondernemingen naar ons refereren. Alleen Van Gelder Engineering biedt een specifieke op maat ontworpen oplossing.