Systeem integratie

De productie moet zo goed mogelijk aansluiten op de vraag van de klant. De kwaliteit is daarbij van groot belang samen met zo laag mogelijke productiekosten. Ook dienen de voorraden minimaal te zijn.

Om dit alles te realiseren is het noodzakelijk dat de gegevens van de voorraden en het productieproces beschikbaar zijn op management niveau. Daarnaast dient de productie snel op de hoogte te zijn van de vraag van de klanten om zo snel mogelijk het juiste product te kunnen maken. Informatie over voorraadbeheer van grondstoffen en eindproducten is hierbij noodzakelijk. Het is dus van belang dat er een snelle (on-line) informatiestroom is tussen management en productie. Vaak gebeurt dit via een formulierenstroom. Automatisering van deze informatiestroom is wellicht noodzakelijk om snel en flexibel op de vraag van de markt te reageren.

Voordelen uitbesteding aan Van Gelder Engineering
Gebleken is dat bij integratieprojecten de technische invulling veelal ondergeschikt is aan de juiste invulling van de automatisering in de organisatie. Het is voor u van groot belang dat uw systeem integrator kennis en ervaring heeft van zowel de procesautomatisering als de automatisering op managementniveau.

Bij Van Gelder Engineering hebben wij deze kennis en ervaring in huis. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject van advies en ontwerp tot en met de realisatie van de integratie. Of het nu gaat om een maatwerkoplossing door een koppeling middels bestanden of via een database. Ook een SCADA-pakket kan de juiste oplossing zijn.

Van Gelder Engineering adviseert en realiseert met de volgende voordelen voor u:

  • Sneller inspelen op de markt, doordat de informatie op elk niveau in de organisatie beschikbaar is
  • Kleinere voorraden van producten en grondstoffen
  • Sneller de oorzaak van productie-uitval achterhalen
  • Beter inzicht in de kwaliteit en de mogelijk problemen daarbij
  • Rendementsverhoging van uw bedrijf